In- en verkoop van vrachtwagens

Welkom op onze website, bent u op zoek naar een gebruikte vrachtwagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een jong bedrijf, wat zich heeft gespecialiseerd in de aan en verkoop van gebruikte trucks. Neem een kijkje op onze website en wij zien u graag in Hedel!

Klantenervaring

Klantvriendelijkheid, no-nonsens, goede service en nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk hier de klantenervaringen

Gebruikte trucks

Sinds jaar en dag is Handelshuis Deko dé specialist op het gebied van gebruikte trucks, trekkers en bakwagens. U kunt bij ons terecht voor alle topmerken binnen de Europese truckbranche: DAF, Volvo, Renault, MAN, Scania, Mercedes en IVECO.

Bekijk onze voorraad

Onze specialiteit

Wij hebben ons toegespitst op de aan- en verkoop van trucks met kranen en container systemen. Hierbij gaan wij voor kwaliteit boven kwantiteit, u kunt bij ons terecht voor alle merken, kijk even bij onze voorraad om te zien wat er op dit moment beschikbaar is!

Mocht u verdere vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen.

Meer informatie

Inkopen van trucks en trailers

Uw truck verkopen?

Wilt u verkopen? Vul dan het online formulier in, wij nemen dan contact op binnen 24 uur met een marktconform bod. Natuurlijk mag u ons ook altijd telefonisch benaderen.

Meer informatie

Wij helpen je graag verder

Mocht u een vrachtwagen gezien hebben, dan kunnen wij het wereldwijde transport en verscheping verzorgen naar een bestemming bij u in de buurt. Alsook uitvoer kentekens met verzekering, douane documenten en EUR1 formulieren.

Vraag ons vrijblijvend voor een prijsopgave.

Contact opnemen 0031 - (0)6 52 37 35 33

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Ga door